divendres, 15 de maig del 2009

Presentació de la Webquest

Us presento la webquest que vaig desenvolupar juntament amb la Xènia Guàrdia i amb en Xavier Costas i que segueixo animant a que hi entreu a veure-la.

La Webquest: Un viatge inoblidable és un recurs pels alumnes de segon cicle de l’ESO on hi ha uns objectius clars i explícits.
Es pretén fomentar el treball cooperatiu dins un context d’interculturalitat, on aquests alumnes poden conèixer diferents cultures a part de la seva. És important fomentar la tolerància, el respecte, la convivència, i comprensió davant dels nouvinguts.

2 comentaris:

  1. El títol “Un viatge inoblidable” em va atraure molt. Principalment perquè s’assembla molt a la que havia valorat en la PAC3. El treball en equip, organitzant la tasca amb diferents rols com son el geògraf , astrònom , artista i polític, fa que la construcció de l’aprenentatge cooperatiu sigui enriquidor, fomentat un model de nivell intercultural mitjà, on la negociació entre les parts es donar per arribar a un fi comú que és la presentació del power point.
    La valoració global és molt bona, principalment a destacar l’apartat del procés on ofereixen totes les plantilles i els links per trobar la informació demanada. Ha sigut molt interessant la exemplificació del powerpoint a realitzar pels alumnes . No s’han quedat amb la recerca simple de trets d’altres cultures, sinó han anat més enllà treballant els drets humans.
    Ha queda una mica penjada la guia del professor , igual requeriria més especificació, d’objectius, continguts, links de més informació..etc

    ResponElimina
  2. Des del meu punt de vista, aquesta webquest suposa un bon complement per la que vam elaborar sobre els prejudicis, ja que indaga en les cultures, extraient-ne característiques i promovent el coneixement dels altres. L'únic "però" que li veig, és que li falta un mica d'activitat reflexiva, és tot molt procedimental.

    ResponElimina